google pixel

Rólunk és partnerünkről

Angliai jelenlét

A SelectaMark Biztonságtechnikai Rendszerek Zrt. világszintű minőséget képvisel a tulajdonjelölő termékek piacán 1985 óta. A cég azóta segít, hogy a lakás- és cégtulajdonosok, iskolák és önkormányzatok a közel 25 millió értékes eszközüket biztonságban tudhassák. A cég székhelye Kent-ben van és innen menedzselik a folyamatosan növekvő nemzetközi terjesztői hálózatukat.

Nemzetközi jelenlét - több mint 35 országban

Rendszereink nemzetközi szabadalmi oltalom alatt állnak. Ezen a weblapon a SelectaDNA-ról talál meg minden fontos adatot, amely egy nemrég piacra vezetett dns alapú tulajdonvédelmi rendszer. Már most hihetetlen eredményeket ért el a bűnözés megelőzésében és csökkentésében. A vállalat korábban maradandó stenciles tárgyjelölő festékeivel szerzett hírnevet magának, amit az új irányvonal tökéletesen kiegészít.

Az üzlet jelentősen megnőtt az elmúlt években, mivel a termékek minősége nagy nemzetközi figyelmet vont magára, és a kiváló ügyfélkezelési és minőségi hozzáállás növelte a bizalmat. Évről évre növekszik a visszatérő elégedett ügyfelek száma.

Minden évben a lopások és betörések milliárd forintos károkat okoznak. A maradandó jelölés egyszerű, költséghatékony folyamat, ami nagyon jó elrettentő hatással bír. A maradandóan megjelölt tárgyak értéke jelentősen lecsökken az elkövetők szemében, mivel nehéz őket eladni. Mitöbb, ha el is lopják az adott tárgyat, megtalálása esetén könnyen lehet azonosítani a tettest és a tulajdonost is, ezzel összekötve a jogtalan birtokost és a bűntényt. Nagyszerű védelem háztartási, irodai tárgyaknak, autóknak, hajóknak, motorbicikliknek és kerékpároknak is.

Magyarországi jelenlét

A SelectaMark magyarországi partnere 2010-ben a MAKrópa Kft. lett. Célunk, hogy itthon is létrejöjjön egy élhető környezet, amiben az emberek biztonságban érzik magukat, és lehetővé szeretnénk tenni mindenki számára, hogy nyugodtan aludhasson akkor is, amikor nyaralni van, vagy éppen munkában. Fontosnak tartjuk, hogy a termékek hatásmechanizmusa a megelőzésen és az elrettentésen alapul, ugyanakkor a legfejlettebb technológiát tartalmazza arra az esetre, ha mégis bekövetkezik a baj, és vagy az elkövető személyazonosságát kell azonosítani, vagy a tárgyak megtalálása után a tulajdonosok azonosítása a feladat.

Biztosítótársaságok által ajánlott

Sok angliai biztosítótársaság aktívan ajánlja a Selectamark termékeket ügyfeleinek. Néhány vállalat már feltételnek is szabta, ami segíti a rendőrség munkáját is.

Ha egy kifinomult és hatékony rendszerre van szüksége, akkor kombinálja a módosítás-biztos matricáinkat a dns alapú festékkel. Papír és PVC alapú feliratos vagy vonalkódos jelölő matricáink is elérhetőek igény esetén.

Az ÚJ DNS alapú nyomkövető termék

2004 októberében a SelectaMark elkezdte piacra vinni a SelectaDNA termékcsaládot ügyfélkörén belül. Ez volt az első valódi dns alapú rendszer a piacon és ezt a helyet azóta is tartja. A termék alkalmas volt, hogy egyedileg megjelöljön vele a tulajdonosa értékes vagyontárgyakat, majd azt később azonosíthatóvá tegye a dns kód és a mikropöttyök segítségével.

 
Security logos

Copyright ©2009-2020 SelectaDNA Hungary. All rights reserved.