google pixel

Környezettudatosság

Minőségbiztosítási, Környezetvédelmi és Információbiztonsági Szabályok

A SelectaMark Security Systems Zrt. gyárt és forgalmaz motorkerékpárok, biciklik, lakóbuszok, hajók és irodai eszközök azonosítására képes termékeket. Megoldásainkat biztosítótársaságok és biztonságtechnikai cégek is ajánlják, a rendőrséggel és egyéb biztonsági szervezetekkel karöltve.

Cégünk minden alkalmazottja teljesen elkötelezett a minőség és az ehhez tartozó szabványok betartása mellett. A 'BS EN ISO 9001:2008', 'LPS 1224', 'ISO 14001:2004' és 'ISO 27001:2005' szabványok tekintetében képzett alkalmazottaink készséggel állnak rendelkezésükre.

Célunk, hogy minden beérkező igényt teljes alapossággal kezelni tudjunk, és a vevők megelégedettségét fenntartsuk.

Elkötelezettek vagyunk a folyamatos üzleti és technológiai fejlődés, valamint a környezetszennyezés visszafogása mellett. Cégünk tevékenységét ennek megfelelően folyamatosan ellenőrizzük és a folyamatok elemzésével igyekszünk minél jobban megfelelni saját magas elvárásainknak.

Tisztában vagyunk és megfelelünk a magas jogi és szabályzási eljárásoknak, amelyek az iparágra vonatkoznak, és folyamatosan karbantartjuk az erre vonatkozó kötelezettségvállalásainkat.

Következetesen kiértékeljük és frissítjük az információkezeléssel és tárolással kapcsolatos eljárásainkat és minden lépést megteszünk a rizikó csökkentésére.

Ösztönözzük munkatársainkat arra, hogy minden körülmények között törekedjenek a megelőző lépések megtételére.

A fenti irányelveket kommunikáljuk és megköveteljük alkalmazottainktól, partnereinktől és beszállítóinktól is, amit auditálással és folyamtos menedzseléssel biztosítunk.

 


 

 
Security logos

Copyright ©2009-2020 SelectaDNA Hungary. All rights reserved.