google pixel

Gyakran Ismétlődő Kérdések

K. Mit tartalmaz pontosan a termék?
V. Minden tégely tartalmaz szintetikus dns vegyületet, vízbázisú UV-s ragasztóban oldva, amiben mikro-pöttyök százai vannak (kivéve spray-ek).
 
K. A SelectaDNA teljesen biztonságos-e, és ha igen, mitől?
V. Igen, ez az egyetlen teljesen biztonságos nyombiztosítási megoldás a piacon. Nem lehet elemezni a kulcs kód ismerete nélkül és nem is lehet lemásolni. Mitöbb, mivel szintetikus dns-ből van, a saját kódok kombinációs lehetősége szinte végtelen lehet!
 
K. Környezetre veszélyes?
V. Nem, teljesen nem mérgező és környezetbarát az anyag.
 
K. Miért van a SelectaDNa termékekben UV összetevő?
V. Ha egy ellopott tárgyat megtalálnak, az UV fényt visszaverő festékanyag segítségével a rendőrség könnyen meg tudja találni a tárgy felületén az esetleges dns jelet, hogy azt elemezni lehessen.
 
K. Milyen információ van a mikropöttyökön?
V. A tulajdonos egyedi SelectaDNA regisztrációs kódja, az LPS1224 biztonsági adatbázi elérhetőségével együtt, ahol a tulajdonos személyi adatait tároljuk Angliában.
 
K. Hogy néznek ki a mikropöttyök?
V. Ezek gombostűfejnyi kerek műanyag lapocskák, amelyek szabadszemmel alig láthatóak, viszont nagyító alatt kiolvasható róluk a tulajdonos regisztrációs kódja és az adatbázis elérhetősége.
 
K. Az adatbázis teljesen biztonságos?
V. Igen, teljesen megfelel a LPCB (Megtalálhatósági Minősítő Központ) normáinak, tehát egy 24 órában 7 napon keresztül rendelkezésre álló hely, amit a rendőrség tud használni a nyomozások során.
 
K. Van az adatbázisnak éves díja?
V. Az adatbázisnak az első évben a díja bele van építve a termék árába, utána viszont a tárolás tulajdonosonként minimálisan díjköteles.
 
K. Ez azt jelenti, hogy a termék egy életre regisztrálásra kerül?
V. Igen, a regisztráció semmitől sem függ. Az előfizetés megléte a tulajdontárgyak nyilvántartásához és kezeléséhez szükséges belépési jogot fedi csak, a rendőrség számára az információ mindig elérhető marad.
 
K. Miért kell jelzőtáblákat és matricákat használni?
V. Ezek tökéletes eszközök arra, hogy figyelmeztessük a betörőket mind kint, mint az épületen belül, hogy a tulajdontárgyak "DNS védelem" alatt állnak. A matricák sérülésállóak és nem lehet nyomtalanul megváltoztatni őket.
 
K. Mi történik, ha eladok egy jelölt tárgyat?
V. A Selectamark adatbázisban át lehet írni a tulajdonos személyét, ezáltal nyomon lehet követni az eladás folyamatát és utána az új tulajdonost fogja a rendszer felhozni a kereséseknél.
 
K. Mi van, ha az elkövető az összes mikropöttyöt leszedi az ellopott tárgyról?
V. Ha a festéket megfelelően, rejtett zugokba is felfestve alkalmazzuk, a festék anyagának kis nyomait is elemezhető formában fogjuk a tárgyon megtalálni, és a rendőrség laborban meg tudja ebből állapítani a tulajdonos kilétét.
 
K. Milyen minőségbiztosításai és bizonyítványai vannak a SelectaMark Zrt-nek?
V. A Selectamark gyár és cég ISO 9001-2000 minősített, LPS 1224 adatbiztonsági minődítéssel rendelkezik az adatbázisa. A céget 1985-ben alapították és a termék rendelkezik a Secured by Design jogosítvánnyal (Biztonságos Tervezése Miatt). A SelectaMark Zrt. az angol tőzsdén jegyzett cég, Dun and Bradstreet 'A1'-es pénzügyi bonitással rendelkezik, ami kiváló.


 

 
Security logos

Copyright ©2009-2020 SelectaDNA Hungary. All rights reserved.