google pixel

Személyvédelem

Személy- és alkalmazottvédelem

Egyre több alkalmazottól várják el, hogy a klasszikus irodai időszakon kívül dolgozzanak, sokszor egyedül, a legkülönfélébb helyszíneken. A cégek felelőssége, hogy a személyzetre vigyázzanak és felügyeljék a biztonságukat!

Hogyan tudja megvédeni magát?

A SelectaDNA kézi spray egy kompakt, kézben tartható spray, amit annak a megelőzésére lehet használni, hogy a munkaválallókat megtámadják. Ideális magányosan dolgozó emberek, biztonsági őrök, boltosok, éjjeli-klub személyzet, tömegközlekedési járművezetők és rendőrök vagy polgárőrök részére.

Egy kézzel működésbe hozható, a hüvelyk ujj határozott nyomása által, és közvetlenül az elkövetőre fújható nagy pontossággal. A festékanyag UV komponenst és egy szintetikus DNS kódot tartalmaz, ami megjelöli a testet és a ruházatot, akár a SelectaDNA Spray Riasztó esetében. Ezáltal a rendőrség azonosítani tudja később is az elkövetőt és bizonyítani tudja, hogy a tett helyszínén volt.

ESETTANULMÁNY: BEVÁSÁRLÓ KÖZPONT BIZTONSÁGI ŐR

A biztonsági személyzetet egy forgalmas angliai bevásárló központban felszerelték SelectaDNA spray-vel, hogy a személyük elleni irányuló bűncselekményeket és az antiszociális cselekedeteket csökkentsék.

A SelectaDNA Önvédelmi Spary egy kompakt, kézi eszköz, amit a nagyterületű bevásárló központokban a biztonsági őröknek kiadtak használatra.

 
Security logos

Copyright ©2009-2020 SelectaDNA Hungary. All rights reserved.