Adatbázis (ISO/IEC 27001:2005): regisztrálás

Gratulálunk a SelectaDNA termék megvásárlásához! Mihelyt megjelölte értéktárgyait és a narancssárga figyelmeztető matricákat elhelyezte a felületeken és ablakokon, regisztrálja kit-jét és lakcímét! Ez lehetővé teszi, hogy a rendőrség a hiányzó kapcsolatot felderíthesse, ha megtalálnák ellopott vagy elveszett értéktárgyait a későbbiekben. Mindazonáltal, a SelectaDNA termékek elsődleges értéke az elrettentés, mivel így az ön személyes tárgyai kevésbé lesznek értékesek a potenciális elkövetők számára!

A vadonatúj, biztonságos angliai regisztrációs rendszer elkészült. Kattintson  IDE, hogy regisztrálja festék kódját a Selectamark Biztonságos Tulajdon Regiszterben. Győződjön meg róla, hogy a termék kódja (Kit Code)  (pl. SEL150495) és azonosítója (Kit PIN) (pl. 12AB34CD) önnél vannak. A Kit Code jellemzően SEL, SELC, SELG-vel kezdődik, és utána egy számsor jön, egybe leírva.

 
 
Amennyiben nincs internetje otthon, vagy a jelölés olvashatatlanná vált, a dobozban található regisztrációs lapot küldje vissza hozzánk kitöltve:

Regisztrációs Csoport
MAKrópa Kft.
Turóc u. 9.
Budapest
1138

Ha kérdése van, kérem hívjon minket azonnal a +36209156070-es számon!

Regisztrálja Kódját
Bejelentkezés Tulajdonosoknak
Használati útmutató magyarul
A súgó lapon válassza ki a: "Kerékpár regisztrálása a bolti csomaggal - SecureAssetRegister" linket
 
Security logos

Copyright ©2009-2020 SelectaDNA Hungary. All rights reserved.