google pixel

Szerződési feltételek

Az alábbiakban a weboldalunkhoz kapcsolódó általános információkat, tájékoztatásokat és jogi iránymutatásokat találja. Az SelectaDNA webáruház használatára, megrendelések leadására és a létrejövő adásvételi szerződésre vonatkozó Általános Szerződési Feltételek (ÁSZF) eléréséhez kérem kattintson ide: Általános szerződési feltételek.


A vásárolni kívánt áruk jellemzőit a konkrét árucikk információs oldalából tudhatja meg részletesen. Az ismertető leírás esetleges pontatlanságáért nem vállalunk felelősséget, a feltüntetett képek helyenként illusztrációk.  A vételár mindig a kiválasztott áru mellett feltüntetett nettó és bruttó ár, a feltűntetett árak nem minősülnek közvetlen árajánlattételnek.
Az esetleges elírásokból eredő károkért nem vállalunk felelősséget.

 

Egyéb információk, feltételek

A SelectaDNA webáruház tájékoztatja, hogy személyes adatait a szerződés teljesítése, és a szerződés feltételeinek későbbi bizonyítása érdekében tárolja. Külön rendelkezés hiányában a webáruház a későbbiekben tájékoztatja Önt akcióiról és újdonságairól. Felhívjuk figyelmét, hogy az esetleges elírásokért, téves adatokért felelősséget nem vállalunk!

 

Elektronikus szerződéskötés lépései

1.

Regisztráció: Felhasználó köteles a regisztráció során a rendszer által kért adatokat a valóságnak megfelelően megadni. Regisztráció menete megtekinthető itt.

 

2.

Megrendelés: Vásárlás menete megtekinthető itt.

 

3.

Megrendelés visszaigazolása: A SelectaDNA webáruház a megrendelés megérkezését elektronikus úton haladéktalanul, de legkésőbb 48 órán belül visszaigazolja. A megrendelés és annak visszaigazolása akkor tekintendő megérkezettnek, amikor az a SelectaDNA, illetőleg a Felhasználó számára hozzáférhetővé válik.

 

4.

A megrendelés visszaigazolását követően a megrendelt termékeket szerződött futárszolgálatunkkal 48 órán belül juttatjuk el Felhasználóhoz. A rendelt termék(ek) ellenértékét előzetes átutalással, weboldalunkon keresztül elektronikusan, kiszállítás esetén utánvéttel fizetheti meg. A rendelés átutalással történő fizetése esetén a megrendelt terméket annak ellenértékének bankunkhoz történő beérkezését követő 48 órán belül át futárszolgálatunknak.

 

5.

A megrendelés és visszaigazolás nyelve: magyar.

 

6.

A megrendeléssel, visszaigazolással és a végszámlával létrejövő szerződés nem minősül írásbeli szerződésnek, az sem a webáruház, sem a MAKrópa Kft. nem iktatja, így a későbbiekben nem lesz hozzáférhető.

 

Szállítási információk

Amennyiben a megrendelt termékek raktáron vannak cégünknél, 48 órán belül vállaljuk a csomag kézbesítését. Szolgáltatásunk 14:30-ig leadott és visszaigazolt rendelésekre vonatkozik. A megrendelések házhoz szállítási díja 1.900,-Ft + ÁFA (módtól függően változhat).

 

Vásárlástól való elállás joga, módja, következményei

Távollévők között létrejött szerződés esetén a távollévők között kötött szerződésekről szóló 17/1999. (II.5.) Kormányrendelet szerint a fogyasztó a szerződéstől a termék kézhezvételének napjától 8 munkanapon belül indokolás nélkül elállhat. Írásban történő elállás esetén azt határidőben érvényesítettnek kell tekinteni, ha a fogyasztó nyilatkozatát a határidő lejárta előtt elküldi. Elállás esetén a vállalkozás köteles a fogyasztó által kifizetett összeget haladéktalanul, de legkésőbb az elállást követő 30 napon belül visszatéríteni. A fogyasztó köteles a terméket haladéktalanul visszaszolgáltatni.


A MAKrópa Kft. kizárólag sérülésmentes, hiánytalan tartalmú termék visszaszolgáltatása esetén köteles a teljes vételárat megtéríteni, a nem megfelelő használatból eredő kárát érvényesítheti a vásárlón. A fogyasztó viseli az elállási jog gyakorlása miatt a termék visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségeket. A fogyasztót ezen felül egyéb költség nem terheli. A Bulldog Hungária Holding Kft. követelheti a termék nem rendeltetésszerű használatából eredő kárának megtérítését.

 

 

Fizetési lehetőségek

Webáruházunkban átutalással, bankkártyával és utánvéttel fizethet.


Az eladó adatai :

Cégszerű megnevezése: MAKrópa Kft.

Adószáma:  12816716-2-41

Cégjegyzékszáma:  Fővárosi Cégbíróság által kibocsátott jegyzékszám: 01-09-704835

A székhely címe:  1138 Budapest, Turóc u. 9.

Telefon:  +36 30 777 2322

E-mail cím:  [email protected]

 

Jogi, etikai feltételek

Csomagküldő kereskedelmi tevékenység végzéséhez előírt nyilvántartási szám: IKERKER/569/2011

A nyilvántartásba vevő hatóság megnevezése: Budavári Önkormányzat

 

Kapcsolattartó személy: Méhes Krisztián

E-mail: [email protected]

Kötelező válaszadási idő e-mailen beérkezett megkeresésekre:  3 munkanap


 

 
Security logos

Copyright ©2009-2020 SelectaDNA Hungary. All rights reserved.